вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

ЗУСТРІЧ – ОБГОВОРЕННЯ

17 грудня 2021 року на кафедрі Педагогіки та управління навчальним закладом відбулася зустріч, на якій було обговорено освітньо-професійну програму «Управління навчальним закладом» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент, галузі знань 07 Управління та адміністрування, кваліфікація: Магістр менеджменту та освітньо-наукову програму «Освітні, педвгогічні науки» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, кваліфікація: Доктор філософії.

На зустрічі були присутні здобувачі вищої освіти магістратури та аспірантури, стейкхолдери та професорсько-викладацький склад кафедри.

Кожний з присутніх мав змогу висловити своє враження від оновлених освітніх програм, порівнюючи їх з попереднім неудосоналеним варіантом, висловити свою думку щодо  практичної складової підібраних дисциплін, їх актуальності та значущості.

Зустріч відбулася під головуванням кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки та управління навчальним закладом І.Ю. Лебідь на платформі GoogleMeet. Весь педагогіний склад кафедри щиро дякує усім присутнім та вітає усіх з прийдешніми святами.

   

Related Post

КОНФЕРЕНЦІЯ 28 березня 2023 р.КОНФЕРЕНЦІЯ 28 березня 2023 р.

Запрошуємо науково-педагогічних, педагогічних працівників, аспірантів, магістрантів, студентів до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «ІННОВАЦІЇ В ОСВІТІ: ЗАКОНОМІРНОСТІ, ТРЕНДИ, ПОТРЕБИ», яка відбудеться 28 березня 2023 року. Детальніша інформація за посаланням: “Інновації

Участь професора кафедри педагогіки та менеджменту освіти Ірини КУЧИНСЬКОЇ у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участюУчасть професора кафедри педагогіки та менеджменту освіти Ірини КУЧИНСЬКОЇ у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю

01 грудня 2023 року професор кафедри педагогіки та менеджменту освіти, гарант ОНП «Освітні, педагогічні науки», доктор педагогічних наук, професор Ірина КУЧИНСЬКА брала участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю

«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»

  У лютому 2023 р. зі студентами Навчально-наукового інституту української філології та журналістики була проведена бесіда на тему: «Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність».