вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!

Шановна Світлана Вікторівна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, енергійності, креативних та вдячних студентів, професійних досягнень та зростання у науково-педагогічному просторі незалежної України.

Related Post

Онлайн-зустріч зі студентами університету ОгієнкаОнлайн-зустріч зі студентами університету Огієнка

Сьогодні Університет Огієнка розпочав освітній процес для здобувачів вищої освіти в дистанційному форматі. Розумію, що воєнний стан в Україні вніс чимало коректив у життєдіяльність нашого університету, проте ми докладаємо всіх

ОголошенняОголошення

25 січня 2024 р. о 13.30 відбудеться засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти, на якому, на виконання наказу ректора від 10.01.2024 р. №8-ОД “Про оновлення освітньо-наукових програм”, буде розглянуто зміни

  6 жовтня 2022 р. кафедрою педагогіки та управління навчальним закладом КПНУ ім.І.Огієнка для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 073 Менеджмент (Управління навчальним закладом) було організовано гостьову лекцію на тему: