вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри

З 22 січня по 01 лютого 2024 року відбувся вебінар міжнародного підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників освітніх закладів «Неформальна освіта та академічна доброчесність у підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського союзу та України» (1,5 кредиту ЄКТС (45 годин), учасниками якої були Олена ДУТКО, старший викладач кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук та Інна ЛЕБІДЬ, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент.

Метою вебінару було звернути увагу освітян на питання впровадження, розвитку та удосконалення процесів неформальної освіти та академічної доброчесності при підготовці бакалаврів та магістрів у закладах вищої освіти України та актуальні аспекти Європейського досвіду використання неформальної освіти та академічної доброчесності в освітньому процесі. Напрями: №! Розуміння неформальної освіти в країнах Європейського союзу та Україні; №2 Неформальна освіта підтвердження та визнання в країнах Європейського союзу та Україні; №3 Особливості неформальної та формальної освіта досвід країн ЄС та України; №4 Неформальна освіта практичний досвід країн Європейського союзу та України; №5 Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти; №6 Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів).

З 12 лютого по 21 лютого 2024 року відбувся вебінар міжнародного підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників освітніх закладів «Трансфер освітніх технологій в країнах Європейського союзу та Україні» (1,5 кредиту ЄКТС (45 годин), учасницею якої була Оксана ГОРБАТЮК, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент.

Метою вебінару було звернути увагу освітян на питання впровадження трансферу освітніх технологій в навчальний процес закладів вищої освіти України ґрунтуючись на досвіді країн Європейського союзу. Напрями: №1 Сучасні освітні технології. Сутність, класифікації, ефективність; № 2 Освітні технології (навчання в цифровому суспільстві); Тема 3 Управління трансфером освітніх технологій в країнах ЄС; № 4 Використання трансферу технологій в освіті; № 5 Управління трансфером освітніх технологій в Україні. № 6 Роль трансферу технологій в освіті;. № 7 Потенціал трансферу технологій; № 8. Трансфер технологій у XXI столітті.

Related Post

Обговорення оновленого проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»Обговорення оновленого проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»

30 січня 2024 року відбулось чергове засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти на якому було розглянуто питання внесення змін до освітньо-наукової програми Освітні, педагогічні науки третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти

Цикл лекцій приурочений 140-річниці з дня народження І.Огієнка розпочатоЦикл лекцій приурочений 140-річниці з дня народження І.Огієнка розпочато

14 січня 1882 року народився українець, що поєднав у собі науковця, патріота і духовного лідера.     Іван Огієнко перекладав Біблію українською, складав словники, керував міністерством освіти УНР, а потім