вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Виробнича управлінська практика в закладах дошкільної та загальної середньої освіти здобувачів вищої освіти за ОПП «Управління навчальним закладом»

Виробнича управлінська практика в закладах дошкільної та загальної середньої освіти здобувачів вищої освіти за ОПП «Управління навчальним закладом»

З 01 по 19 квітня 2024 року здобувачі вищої освіти 1 курсу ступеня вищої освіти «магістр» галузі знань 07 Управління та адміністрування спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» денної та заочної форми здобуття вищої освіти проходили виробничу управлінську практику в закладах дошкільної та загальної середньої освіти. Базами практики були: Кам’янець-Подільський ліцей № 3 Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області, Кам’янець-Подільський ліцей № 14 Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області, Більська гімназія імені К. І. Геренчука Чемеровецької селищної ради, Кам’янець-Подільський ліцей «Славутинка» Хмельницької обласної ради та Кам`янець-Подільський ліцей №13 Кам’янець-Подільської міської ради.

29 березня 2024 року було проведено настановну конференцію за участі здобувачів вищої освіти та керівників практики, де практикантів було ознайомлено зі змістом робочої програми практики, етапами її проходження, завданнями та вимогами до документації, проведено інструктаж з техніки безпеки. Період проведення виробничої управлінської практики швидко промайнув і 29 квітня 2024 року вже відбулась звітна конференція за участі здобувачів вищої освіти денної форми та керівників практики: завідувача, доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидата педагогічних наук, гаранта освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» Геннадія БЕСАРАБЧУКА, старшого викладача кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидата педагогічних наук Олени ДУТКО, де здобувачі вищої освіти звітували про перебіг та досягнуті результати виконання робочої програми практики, проаналізували специфіку роботи управлінців у закладах освіти, виокремили для себе дієві та менш ефективні методи взаємодії у колективі, форми співпраці і намітили для себе шляхи до професійного саморозвитку та надали пропозиції до удосконалення змісту робочої програми практики.

Related Post

Обговорення проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки» з представником академічної спільноти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка кандидатом психологічних наук, професором, завідувачем кафедри психології освіти Тетяною ДУТКЕВИЧ.Обговорення проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки» з представником академічної спільноти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка кандидатом психологічних наук, професором, завідувачем кафедри психології освіти Тетяною ДУТКЕВИЧ.

29 січня 2024 р. на кафедрі педагогіки та менеджменту освіти відбулась зустріч гаранта освітньо-наукової програми Освітні, педагогічні науки третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки галузі

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!

Шановна Світлана Вікторівна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, енергійності, креативних та вдячних студентів, професійних досягнень та зростання у науково-педагогічному просторі незалежної України.