вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Історія)» та «Середня освіта (Історія та правознавство)»

Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Історія)» та «Середня освіта (Історія та правознавство)»

23 квітня 2024 року на історичному факультеті відбулась звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 014 Середня освіта (Історія) за освітньо-професійними програмами «Середня освіта (Історія)» та «Середня освіта (Історія та правознавство)» за участі завідувача, доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти Геннадія БЕСАРАБЧУКА та доцента кафедри Вікторії ФЕДОРЧУК, де здобувачі вищої освіти звітували про перебіг і досягнуті результати виконання робочої програми практики на базі міських закладів загальної середньої освіти. У ході обговорення звітів здобувачі освіти проаналізували особливості професійної діяльності вчителів закладів освіти в сучасних умовах, власну готовність до організації й проведення навчальної та виховної роботи.

 

Related Post

ВІТАЄМО!ВІТАЄМО!

Кафедра педагогіки та управління навчальним закладом щиро вітає випускників магістратури з завершенням навчання та отримання диплому Магістра з управління навчальним закладом. Бажаємо вам, дорогі випускники, здоров’я, невичерпної енергії, любові та

Продовжено безкоштовний доступ до провідних електронних ресурсів та баз наукових і аналітичних даних Web of Science та Scopus.Продовжено безкоштовний доступ до провідних електронних ресурсів та баз наукових і аналітичних даних Web of Science та Scopus.

Підтримуючи Україну в складних умовах війни, міжнародні партнери продовжили безкоштовний доступ до провідних електронних ресурсів та баз наукових і аналітичних даних, що допомагає українським ученим ефективно продовжувати наукову діяльність в

Першокурсниця Вікторія ПРЕДИТКЕВИЧ серед призерів університетського рейтингу за результатами 2022-2023 н. р.Першокурсниця Вікторія ПРЕДИТКЕВИЧ серед призерів університетського рейтингу за результатами 2022-2023 н. р.

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти вітає здобувача вищої освіти освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» ПРЕДИТКЕВИЧ Вікторію із здобуттям призового місця у рейтингу успішності студентів університету за результатами