вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Привітання з успішним захистом магістерських робіт

Привітання з успішним захистом магістерських робіт

22, 23 грудня 2021 року на кафедрі педагогіки та управління навчальним закладом відбувались захисти магістерських робіт денної та заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом». До захисту були допущені магістерські роботи 20 студентів. Всі роботи захищено успішно.

Колектив кафедри щиро вітає своїх випускників з успішним захистом магістерських робіт та здобуттям освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр». Бажаємо Вам натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості та успішного працевлаштування за фахом!   

Related Post

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Лебідь Інну Юхимівну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Лебідь Інну Юхимівну!

Шановна Інно Юхимівно, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, спокою у душі та країні, злагоди, добробуту, щирих посмішок та затишку. Нехай робота із

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження професора кафедри Кучинську Ірину Олексіївну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження професора кафедри Кучинську Ірину Олексіївну!

Вельмишановна Ірина Олексіївна! Бажаємо з душевною радістю, великим натхненням, любов’ю і надією продовжувати свій професійний шлях, втілювати в реальність всі життєві і професійні плани і дарувати усій академічній спільноті, здобувачам