вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти КПНУ,НОВИНИ Школа Професійного Розвитку Викладачів Кам’янець-Подільського Національного Університету Імені Івана Огієнка

Школа Професійного Розвитку Викладачів Кам’янець-Подільського Національного Університету Імені Івана Огієнка

Сучасні педагогічні, управлінські підходи й психологічні закономірності науково-педагогічної діяльності викладача на заняттях проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка»

Упродовж травня 2023 р. у межах проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка» у змішаному форматі  було проведено низку занять.

Спікери – завідувач, професор кафедри психології освіти, кандидат психологічних наук, професор Тетяна Дуткевич і завідувач, професор кафедри педагогіки та управління навчальним закладом, доктор педагогічних наук, професор Ірина Кучинська.

 

Під час занять Тетяна Вікторівна розкрила зміст психологічних особливостей професіоналізму науково-педагогічного працівника та формування його конфліктологічної культури.

Ірина Олексіївна виокремила сучасні підходи до реалізації компетентнісного підходу у професійній підготовці фахівців спеціальностей університету та формування національних цінностей студентської молоді в сучасних викликах часу.

Продовжуємо системно працювати над розвитком інституційної спроможності Університету Огієнка щодо вдосконалення якості викладання та якості вищої освіти!

Геннадій Бесарабчук,
керівник навчально-методичного
центру забезпечення якості освіти,
кандидат педагогічних наук

Related Post

До уваги учасників освітнього процесу!!!До уваги учасників освітнього процесу!!!

З огляду на введення воєнного стану в Україні всі види навчальних занять та практик для здобувачів вищої освіти “бакалавр”, “магістр” та “доктор філософії денної та заочної форми навчання ПРИПИНЕНО НА

Дотримання правил безпеки під час освітнього процесуДотримання правил безпеки під час освітнього процесу

Шановні науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти та співробітники університету. Згідно з наказом ректора від 07.03.2024 р. №24-ОД, зважаючи на тривалу збройну агресію російської федерації проти України, загрозу виникнення можливих ракетно-бомбових