вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Зустріч з гарантом

Зустріч гаранта та проєктної групи освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування зі здобувачами освіти та науково-педагогічними працівниками

 

15 травня 2023 р. відбулася онлайн-зустріч здобувачів освіти денної та заочної форм здобуття вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» за спеціальністю 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування, науково-педагогічних працівників кафедри педагогіки та управління навчальним закладом з новим гарантом освітньо-професійної програми Бесарабчуком Геннадієм Володимировичем, кандидатом педагогічних наук і членами проєктної групи.

У ході зустрічі було висвітлено ключові позиції щодо підвищення якості реалізації освітньо-професійної програми, її перегляду та оновлення з урахуванням змін в нормативних документах університету та результатів зовнішнього забезпечення якості вищої освіти, зокрема, зауважень та пропозицій ГЕР та експертів Національного агентства забезпечення якості вищої освіти, які було висловлено під час попередніх акредитацій освітніх програм спеціальностей університету.

Під час робочої зустрічі відбулося обговорення необхідності включення роботодавця до складу членів проєктної групи освітньо-професійної програми. Також колегіально було ухвалено рішення про уведення до складу членів проєктної групи освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» Кукіль Марини, здобувача освіти 1 курсу денної форми здобуття вищої освіти.

Подальша робота над переглядом та оновленням освітньо-професійної програми буде здійснюватися на засіданнях проєктної групи й кафедри педагогіки та управління навчальним закладом.

Related Post

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Інноваційна освітня діяльність: пріоритети розвитку сучасного здобувача освіти»Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Інноваційна освітня діяльність: пріоритети розвитку сучасного здобувача освіти»

       Під керівництвом доктора пед.наук, професора Ірини Кучинської кафедра педагогіи та управління навчальним закладом 12 травня 2022 р. провела Всеукраїнську студентську науково-практична конференцію на актуальну тему в умовах

ОголошенняОголошення

12-13 березня 2024 року о 14:30 відбудеться наукова конференція викладачів, докторантів і аспірантів за підсумками НДР у 2023 році. Підсекція «Педагогіка та менеджмент освіти» працюватиме у 422 аудиторії центрального корпусу

Атестація здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом»Атестація здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом»

На кафедрі педагогіки та менеджменту освіти 26-27 грудня 2023 року було проведено атестацію здобувачів освіти денної та заочної форм здобуття вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» другого (магістерського) рівня