вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Привітання із Днем Знань!

Шановні здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники!

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає вас із початком нового навчального року! Нехай він буде мирним, яскравим, плідним та переможним на шляху до миру та щасливого майбутнього Незалежної України!

Бажаємо натхнення та працьовитості, нових професійних здобутків і цікавих досліджень, аби ніщо не зупиняло вас на шляху до знань та щоб кожен навчальний рік наближав вас до вашої мети!

Related Post

Звіт здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»Звіт здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»

28 лютого 2024 року відбулося засідання кафедри, де серед питань порядку денного було розглянуто звіти здобувачів вищої освіти  освітнього ступеня «доктор філософії» 1 і 2 курсів денної і заочної форм

Про створення робочих груп для формування переліку навчальних дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти.Про створення робочих груп для формування переліку навчальних дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти.

До уваги науково-педагогічних працівників кафедри педагогіки та менеджменту освіти! Згідно з розпорядженням ректора від 06.10.23 р. № 69 розпочато роботу з формування переліку навчальних дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти

Сертифікатна програма «Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості в умовах війни»Сертифікатна програма «Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості в умовах війни»

Для тих, хто бажає сформувати базові знання, вміння, навички психолого-педагогічного супроводу розвитку особистості в умовах війни, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка пропонує пройти ефективну теоретичну і практичну підготовку за