вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти Виховна робота,НОВИНИ «Доброчесність в освітньому середовищі: цінності в щоденних вчинках»

«Доброчесність в освітньому середовищі: цінності в щоденних вчинках»

26 жовтня 2023 р. доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Інна ЛЕБІДЬ в рамках виконання плану заходів кафедри із популяризації академічної доброчесності   провела відкритий діалог на тему: «Доброчесність в освітньому середовищі: цінності в щоденних вчинках» із здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти фізико-математичного факультету (F1-B22; M1-B22) та здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти навчально-наукового інституту української філології та журналістики (Ukr1-B22; Ua1-B22).

Учасники відкритого діалогу мали змогу переглянути відеоролик, підготовлений студентами навчально-наукового інституту української філології та журналістики, щодо проведеного опитування серед здобувачів та науково-педагогічних працівників КПНУ імені Івана Огієнка (опрацьовуючи важливі питання як: дотримання та порушення академічної доброчесності, актуальність дослідженої теми для освітян, можливі наслідки та уникнення академічної недоброчесності) та обговорити важливі проблеми, які ставить сучасне суспільство для здобувачів вищої освіти, висловити думки, поділитися своїми ідеями. Створена зустріч сприяла підвищенню рівня свідомості студентства щодо проблем академічної доброчесності та її актуальності. Учасникам зустрічі вдалося охопити тонкощі дослідженої теми та підтвердити важливість академічної доброчесності в освітньому просторі. Тож студенти – готові підкорювати світ власними знаннями!

Related Post

Передзахист магістерських робіт 25.11.2022 р.Передзахист магістерських робіт 25.11.2022 р.

25 листопада 2022 року відбувся попередній захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом».

Привітання із Днем Знань!Привітання із Днем Знань!

Шановні здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники! Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає вас із початком нового навчального року! Нехай він буде мирним, яскравим, плідним та переможним на

Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська)»Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська)»

На початку квітня 2024 року на факультеті іноземної філології відбулась звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності