вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня “магістр”

Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня “магістр”

23 листопада 2023 р. о 15.00 у 421 аудиторії буде проведено засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти, на якому  у змішаному форматі відбудеться попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня 2 курсу ОПП “Управління навчальним закладом”.

Related Post

До уваги учасників освітнього процесу!!!До уваги учасників освітнього процесу!!!

З огляду на введення воєнного стану в Україні всі види навчальних занять та практик для здобувачів вищої освіти “бакалавр”, “магістр” та “доктор філософії денної та заочної форми навчання ПРИПИНЕНО НА

ЗАПРОШУЄМО ДО МАГІСТРАТУРИ!ЗАПРОШУЄМО ДО МАГІСТРАТУРИ!

Запрошуємо Вас на навчання в магістратуру за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом»! Кафедра педагогіки та управління навчальним закладом здійснює підготовку магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» галузі знань 07

Навчальний посібник “Педагогіка вищої школи”.Навчальний посібник “Педагогіка вищої школи”.

27 серпня 2020 року на кафедрі педагогіки та управління навчальним закладом відбулася презентація навчального посібника “Педагогіка вищої школи” завідувача, професора кафедри, доктора педагогічних наук, професора Кучинської Ірини Олексіївни.