вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом»

Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом»

23 листопада 2023 року у 421 аудиторії на засіданні кафедри педагогіки та менеджменту освіти під головуванням Геннадія БЕСАРАБЧУКА, завідувача, доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидата педагогічних наук відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» денної та заочної форм здобуття вищої освіти у змішаному форматі.

Здобувачі вищої освіти презентували результати виконаних кваліфікаційних робіт згідно затверджених тем, унікальність яких підтверджена результатами звітів про перевірку кваліфікаційних робіт на платформі MOODLE в системі перевірки на плагіат UNICHECK. Інформаційно-технічний супровід процедури перевірки на унікальність здійснювала Світлана ПОЛІЩУК, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент.

У ході проведення обговорення презентованих результатів кваліфікаційних робіт відбулася професійна дискусія, було висловлено фахові пропозиції, рекомендації та побажання з підготовки до атестації у формі їх публічного захисту 26-27 грудня 2023 року.

Related Post

ВІТАЄМО!ВІТАЄМО!

Кафедра педагогіки та управління навчальним закладом щиро вітає випускників магістратури з завершенням навчання та отримання диплому Магістра з управління навчальним закладом. Бажаємо вам, дорогі випускники, здоров’я, невичерпної енергії, любові та

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Горбатюк Оксану Василівну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Горбатюк Оксану Василівну!

Шановна Оксана Василівна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, креативності, невичерпної енергії та здійснення всіх професійних і особистих задумів, натхнення та задоволення від роботи

Всеукраїнський круглий стіл”Педагогіка вищої школи: актуалізація, інновація, організація” 21 квітня 2021 рокуВсеукраїнський круглий стіл”Педагогіка вищої школи: актуалізація, інновація, організація” 21 квітня 2021 року

           Кафедра педагогіки та управління навчальним закладом організувала та провела 21 квітня 2021 р. Всеукраїнський круглий стіл на тему “Педагогіка вищої школи: актуалізація, інновація, організація”.