вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Затвердження індивідуальних планів аспірантів та тем дисертаційних досліджень.

Затвердження індивідуальних планів аспірантів та тем дисертаційних досліджень.

19 грудня 2023 року відбулося засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти, де серед питань порядку денного було затверджено індивідуальні плани (індивідуальний навчальний план та індивідуальний план наукової роботи) здобувачів вищої освіти денної та заочної форм освітнього ступеня доктора філософії та тем дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» за освітньо-науковою програмою «Освітні, педагогічні науки» зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.

У ході обговорення матеріалів обґрунтування тем дисертаційних досліджень було висловлено ряд пропозицій, побажань гарантом освітньо-наукової програми професором Іриною КУЧИНСЬКОЮ, завідувачем, доцентом кафедри Геннадієм БЕСАРАБЧУКОМ і науково-педагогічними працівниками кафедри.

Related Post

Обговорення оновленого проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»Обговорення оновленого проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»

30 січня 2024 року відбулось чергове засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти на якому було розглянуто питання внесення змін до освітньо-наукової програми Освітні, педагогічні науки третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти

ОголошенняОголошення

12-13 березня 2024 року о 14:30 відбудеться наукова конференція викладачів, докторантів і аспірантів за підсумками НДР у 2023 році. Підсекція «Педагогіка та менеджмент освіти» працюватиме у 422 аудиторії центрального корпусу