вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження старшого викладача кафедри Дутко Олену Миколаївну!

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження старшого викладача кафедри Дутко Олену Миколаївну!

Шановна Олена Миколаївна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, енергійності, легкого досягнення професійних та особистих задумів, миру у серці та країні, відповідальних, працьовитих та натхненних здобувачів вищої освіти, робота з якими буде у задоволення.

Related Post

Вітаємо випускників другого (магістерського) рівня вищої освіти із отриманням дипломів!Вітаємо випускників другого (магістерського) рівня вищої освіти із отриманням дипломів!

25 січня 2024 року на педагогічному факультеті Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулася урочиста церемонія вручення дипломів здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти. Щиро вітаємо випускників із отриманням дипломів.

11 жовтня 2022 р. відбулася чергова гостьова лекція, організована завідувачем кафедри педагогіки та управління навчальним закладом проф. Кучинською І.О. Актуальну тему: «Адаптивне управління закладом освіти в умовах воєнного стану та

Опитування щодо психологічної безпеки освітнього середовища в К-ПНУОпитування щодо психологічної безпеки освітнього середовища в К-ПНУ

З 16 по 29 лютого 2024 року відповідно до “Плану заходів з моніторингу освітньої діяльності та якості вищої освіти в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка на II семестр 2023-2024 н. р.”