вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Дотримання правил безпеки під час освітнього процесу

Дотримання правил безпеки під час освітнього процесу

Шановні науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти та співробітники університету. Згідно з наказом ректора від 07.03.2024 р. №24-ОД, зважаючи на тривалу збройну агресію російської федерації проти України, загрозу виникнення можливих ракетно-бомбових ударів, інших загроз воєнного характеру, пошкоджень інфраструктури та з метою запобігання потенційним загрозам, що можуть виникнути та спричинити шкоду учасникам освітнього процесу, наголошуємо на необхідності ознайомитись та безухильно слідувати Алгоритму дій здобувачів освіти та співробітників університету під час оповіщення–включення сигналу (сирени) «Повітряна тривога».

Related Post

Першокурсниця Вікторія ПРЕДИТКЕВИЧ серед призерів університетського рейтингу за результатами 2022-2023 н. р.Першокурсниця Вікторія ПРЕДИТКЕВИЧ серед призерів університетського рейтингу за результатами 2022-2023 н. р.

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти вітає здобувача вищої освіти освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» ПРЕДИТКЕВИЧ Вікторію із здобуттям призового місця у рейтингу успішності студентів університету за результатами

Привітання з успішним захистом магістерських робітПривітання з успішним захистом магістерських робіт

22, 23 грудня 2021 року на кафедрі педагогіки та управління навчальним закладом відбувались захисти магістерських робіт денної та заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом».