вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Мова і література (польська, англійська)»

Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Мова і література (польська, англійська)»

У квітні 2024 року на факультеті іноземної філології відбулась звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (польська) предметна спеціальність 014.02 Середня освіта (Мова і література (польська) спеціалізація 014.028 Польська мова і література освітньо-професійна програма Середня освіта (Мова і література (польська, англійська) (термін навчання – 3 роки 10 місяців) за участі завідувача, доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти Геннадія БЕСАРАБЧУКА, де здобувачі вищої освіти звітували про перебіг та досягнуті результати виконання робочої програми практики на базі практики – Кам’янець-Подільському ліцею №13 Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області. У ході обговорення звітів здобувачі освіти проаналізували особливості професійної діяльності вчителів закладів освіти в сучасних умовах та свою готовність до неї.

Related Post

Вітаємо випускників другого (магістерського) рівня вищої освіти із отриманням дипломів!Вітаємо випускників другого (магістерського) рівня вищої освіти із отриманням дипломів!

25 січня 2024 року на педагогічному факультеті Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулася урочиста церемонія вручення дипломів здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти. Щиро вітаємо випускників із отриманням дипломів.

«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»

  У лютому 2023 р. зі студентами Навчально-наукового інституту української філології та журналістики була проведена бесіда на тему: «Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність».          

Відзначення завідувача кафедри педагогіки та менеджменту освіти адміністрацією та профкомом працівників університетуВідзначення завідувача кафедри педагогіки та менеджменту освіти адміністрацією та профкомом працівників університету

30 листопада 2023 року на засіданні вченої ради вишу адміністрація та профком працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка нагороджують завідувача кафедри педагогіки та менеджменту освіти кандидата педагогічних наук Бесарабчука