вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри

З 28 березня по 06 квітня 2024 року відбувся міжнародний вебінар підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників закладів освіти «Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах Європейського Союзу та Україні» (1,5 кредиту ЄКТС (45 годин), учасниками якої стали доценти кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидати педагогічних наук, доценти Оксана ГОРБАТЮК, Вікторія ФЕДОРЧУК та Світлана ПОЛІЩУК.

Метою вебінару було звернути увагу освітян на питання впровадження, розвитку та удосконалення процесів неформальної освіти при підготовці магістрів та докторів філософії (PhD) у закладах вищої освіти України та актуальні аспекти Європейського досвіду використання неформальної світи в освітньому процесі. Напрями: №1 Розуміння неформальної освіти в країнах Європейського союзу та Україні. №2 Неформальна освіта підтвердження та визнання в країнах Європейського союзу та Україні. №3 Особливості неформальної та формальної освіта досвід країн ЄС та України. №4 Неформальна освіта практичний досвід країн Європейського союзу та України. №5 Неформальна освіта в Україні: особливості, переваги та недоліки. №6 Неформальна відомча освіта.

З 26 лютого по 06 березня 2024 року відбувся міжнародний вебінар підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників закладів освіти «Інтерактивні технології змішаного навчання при підготовці здобувачів освіти гуманітарних спеціальностей в країнах Європейського союзу та Україні» (1,5 кредиту ЄКТС (45 годин), учасницею якої була доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Оксана ГОРБАТЮК.

Метою вебінару було звернути увагу освітян на питання впровадження інтерактивних технологій задля розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними кожному педагогу в навчальному процесі та ефективного використання можливостей інтерактивних технологій у процесі змішаного навчання при підготовці здобувачів освіти гуманітарних спеціальностей в країнах Європейського союзу та Україні. Напрями: Тема №1. «Інтерактивні хмарні технології та технології змішаного навчання». Тема №2 «Сучасна освіта та нові технології в освіті. Досвід країн ЄС». Тема №3. «Технології SMART в освіті в усьому світі». «Основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет». Веб-конференція (інтернет-конференція)». Тема №4 «Гейміфікація освіти – практичні ігри та інтерактивні способи залучення учнів. Змішане навчання: як ефективно поєднувати онлайн та офлайн в інтерактивному навчанні на платформах Zoom та Moodle». Тема №5 Програмоване та адаптивне навчання.

З 15 січня по 15 березня 2024 року відбулось міжнародне науково-педагогічне стажування на тему: «Міжнародний науково-педагогічний досвід підтримки академічної доброчесності в закладах освіти» (6 кредитів ЄКТС (180 годин), учасниками якого були доценти кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидати педагогічних наук, доцент Оксана ГОРБАТЮК та Світлана ПОЛІЩУК. Із програмою стажування можна ознайомитись тут.

 

Related Post

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Горбатюк Оксану Василівну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Горбатюк Оксану Василівну!

Шановна Оксана Василівна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, креативності, невичерпної енергії та здійснення всіх професійних і особистих задумів, натхнення та задоволення від роботи

Участь професора кафедри педагогіки та менеджменту освіти Ірини КУЧИНСЬКОЇ у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участюУчасть професора кафедри педагогіки та менеджменту освіти Ірини КУЧИНСЬКОЇ у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю

01 грудня 2023 року професор кафедри педагогіки та менеджменту освіти, гарант ОНП «Освітні, педагогічні науки», доктор педагогічних наук, професор Ірина КУЧИНСЬКА брала участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю

ЗАПРОШУЄМО ДО МАГІСТРАТУРИ!ЗАПРОШУЄМО ДО МАГІСТРАТУРИ!

Запрошуємо Вас на навчання в магістратуру за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом»! Кафедра педагогіки та управління навчальним закладом здійснює підготовку магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» галузі знань 07