вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Сертифікатна програма “Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості в умовах війни”

Сертифікатна програма “Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості в умовах війни”

Для тих, хто бажає сформувати базові знання, вміння, навички психолого-педагогічного супроводу розвитку особистості в умовах війни, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка пропонує пройти ефективну теоретичну і практичну підготовку за сертифікатною програмою та отримати сертифікат провідного державного ЗВО України.

У програмі можуть узяти участь науково-педагогічні та педагогічні працівники.

Завдання програми:

  • Сформувати здатність до психолого-педагогічної підтримки особистості в умовах війни;
  • Розкрити особливості роботи педагога зі здобувачами освіти різного віку, які пережили психічну травму;
  • Оволодіння основами Self-менеджменту стрес-менеджменту, відновлення особистості в умовах війни;
  • Розкрити пріоритетні напрями виховної діяльності в умовах сучасного реформування освіти.

Спікерами сертифікатної програми є висококваліфіковані фахівці, розробники низки освітніх програм і проєктів за вказаним напрямом.

Для участі в обраній сертифікатній програмі слухачі заповнюють реєстраційну форму, укладають договір про надання платної послуги, здійснюють оплату на офіційний рахунок.

Після успішного проходження сертифікатної програми слухач отримує сертифікат Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка і додаток до нього.

29 квітня 2024 р. – початок реалізації сертифікатної програми.

До 22 квітня 2024 р. потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті: https://kpnu.edu.ua/sertyfikatni-prohramy/

  • Контактна особа:
  • Вероніка Буторіна
  • +380982763776
  • butorina@kpnu.edu.ua

Related Post

ОголошенняОголошення

12-13 березня 2024 року о 14:30 відбудеться наукова конференція викладачів, докторантів і аспірантів за підсумками НДР у 2023 році. Підсекція «Педагогіка та менеджмент освіти» працюватиме у 422 аудиторії центрального корпусу

Обговорення оновленого проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»Обговорення оновленого проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»

30 січня 2024 року відбулось чергове засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти на якому було розглянуто питання внесення змін до освітньо-наукової програми Освітні, педагогічні науки третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти