вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

ГОСТЬОВІ ЛЕКЦІЇ

Кафедра педагогіки та управління начальним закладом запрошує всіх охочих долучитися до гостьових лекцій:

– «Національно-патріотичне та військове виховання особистості та його значення в сучасних реаліях» начальника кафедри психології, педагогіки та соціально-економічних дисциплін Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького (м. Хмельницький) Валентини Мірошниченко.

Зустріч відбудеться з 13.00 до 14:30, 06 жовтня.

– «Адаптивне управління закладом освіти в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення» доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри менеджменту освіти і права Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України» (м. Київ) Зої Рябової.

Зустріч відбудеться з 13.00 до 14.30, 11 жовтня.

Доєднатися можна за покликанням meet.google.com/qxz-guqn-kgg або долучитися до заходу у форматі офлайн у 208 аудиторії головного корпусу К-ПНУ.

Кафедра педагогіки та
управління навчальним закладом

Related Post

Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня “магістр”Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня “магістр”

23 листопада 2023 р. о 15.00 у 421 аудиторії буде проведено засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти, на якому  у змішаному форматі відбудеться попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти

«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»

  У лютому 2023 р. зі студентами Навчально-наукового інституту української філології та журналістики була проведена бесіда на тему: «Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність».          

Сертифікатна програма «Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості в умовах війни»Сертифікатна програма «Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості в умовах війни»

Для тих, хто бажає сформувати базові знання, вміння, навички психолого-педагогічного супроводу розвитку особистості в умовах війни, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка пропонує пройти ефективну теоретичну і практичну підготовку за