вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» зі здобувачами освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» зі здобувачами освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.

19 вересня 2023 р. на кафедрі педагогіки та менеджменту освіти у змішаному форматі відбулась зустріч Геннадія БЕСАРАБЧУКА, завідувача, доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти, гаранта освітньо-професійної програми з першокурсниками групи UNZ-M23 денної форми здобуття вищої освіти.

У ході зустрічі її учасників було ознайомлено з освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом» та навчальним планом підготовки здобувачів вищої освіти, розкрито основні заходи та процедури системи внутрішнього забезпечення якості освіти, які будуть реалізовані у співпраці зі здобувачами освіти, роботодавцями, випускниками й науково-педагогічними працівниками кафедри педагогіки та менеджменту освіти, інших кафедр і відділами університету, зокрема: моніторинг освітньо-професійної програми, опитування, реалізація права на вибір навчальних дисциплін, реалізація права на академічну мобільність, дотримання принципів академічної доброчесності, запровадження неформальної освіти та ін. Здобувачів освіти було ознайомлено з сучасними вимогами до організації освітнього процесу в університеті, до підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти тощо.

Бажаємо першокурсникам успішного навчання і всім найшвидшої Перемоги!

Related Post

До уваги учасників освітнього процесу!!!До уваги учасників освітнього процесу!!!

З огляду на введення воєнного стану в Україні всі види навчальних занять та практик для здобувачів вищої освіти “бакалавр”, “магістр” та “доктор філософії денної та заочної форми навчання ПРИПИНЕНО НА

Навчальний посібник “Педагогіка вищої школи”.Навчальний посібник “Педагогіка вищої школи”.

27 серпня 2020 року на кафедрі педагогіки та управління навчальним закладом відбулася презентація навчального посібника “Педагогіка вищої школи” завідувача, професора кафедри, доктора педагогічних наук, професора Кучинської Ірини Олексіївни.    

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження завідувача, доцента кафедри Геннадія БЕСАРАБЧУКА!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження завідувача, доцента кафедри Геннадія БЕСАРАБЧУКА!

Шановний Геннадій Володимирович, прийміть наші вітання із Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та натхнення, реалізації задумів та планів, професійних досягнень під мирним небом незалежної України та