вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Атестація здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом»

Атестація здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом»

На кафедрі педагогіки та менеджменту освіти 26-27 грудня 2023 року було проведено атестацію здобувачів освіти денної та заочної форм здобуття вищої освіти освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» другого (магістерського) рівня вищої освіти у формі захисту кваліфікаційних робіт. Для проведення атестації наказами ректора університету було утворено комісію у складі доцента Оксани ГОРБАТЮК, професора Ірини КУЧИНСЬКОЇ, доцента Світлани ПОЛІЩУК. Секретарем комісії було призначено старшого лаборанта кафедри Олену СТОЛЯРЕНКО.

Здобувачі вищої освіти успішно презентували результати виконаних кваліфікаційних робіт згідно затверджених тем, які підтвердили актуальність та доцільність досліджень із врахуванням рекомендацій отриманих під час попереднього захисту кваліфікаційних робіт на кафедрі, з яких 4 здобувачі отримали рекомендацію для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти.

 

   

Related Post

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка Кафедра  педагогіки та управління навчальним закладом Оголошує набір до магістратури 073 МЕНЕДЖМЕНТКам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка Кафедра  педагогіки та управління навчальним закладом Оголошує набір до магістратури 073 МЕНЕДЖМЕНТ

Освітній ступінь: магістр Термін навчання:  1,4 року Платна  форма навчання  (денна, заочна) Після закінчення навчання магістри: зможуть вчасно і фахово орієнтуватися в динаміці проблем організації освіти, що обумовлене змінами у політичній,

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!

Шановна Світлана Вікторівна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, енергійності, креативних та вдячних студентів, професійних досягнень та зростання у науково-педагогічному просторі незалежної України.

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Інноваційна освітня діяльність: пріоритети розвитку сучасного здобувача освіти»Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Інноваційна освітня діяльність: пріоритети розвитку сучасного здобувача освіти»

Запрошуємо до участі у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Інноваційна освітня діяльність: пріоритети розвитку сучасного здобувача освіти», яка відбудеться 12 травня 2022 року (Кафедра педагогіки та управління навчальним закладом К-ПНУ ім.