вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Оголошення

На виконання розпорядження ректора університету від 09.02.2024 р. №19 «Про звітність аспірантів 1, 2, 3, 4 років навчання, докторантів 2 року перебування в докторантурі» та плану роботи кафедри педагогіки та менеджменту освіти на другий семестр 2023-2024 н. р. 28 лютого 2024 року на кафедрі педагогіки та менеджменту освіти (ауд. 422) о 13:30 відбудеться атестація здобувачів 1 та 2 років навчання третього (освітньо-наукового) ступеня вищої освіти освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки».

Related Post

Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська)»Звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти за ОПП «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська)»

На початку квітня 2024 року на факультеті іноземної філології відбулась звітна конференція з навчальної психолого-педагогічної практики здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності

Моніторинг освітніх програмМоніторинг освітніх програм

09 листопада 2023 року на кафедрі педагогіки та менеджменту освіти у змішаному форматі відбудеться розширене засідання кафедри за участю роботодавців, випускників, здобувачів вищої освіти, де буде розглянуто результати моніторингу освітніх

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження доцента кафедри Поліщук Світлану Вікторівну!

Шановна Світлана Вікторівна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, енергійності, креативних та вдячних студентів, професійних досягнень та зростання у науково-педагогічному просторі незалежної України.