вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Звітна конференція магістрів-управлінців

Звітна конференція магістрів-управлінців

01 та 15 листопада 2021 року про результати управлінської практики в закладах вищої освіти та в закладах управління освітою звітували здобувачі вищої освіти 2 курсу магістратури денної та заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент за освітньою програмою Управління навчальним закладом. Про враження від перебування в ролі управлінця закладу вищої освіти або управлінця в закладі управління освітою поділились студенти Андрейків І., Сабадш Д., Цибуля О., Лєщук О., Ямполь Ю., Волощук Н., Шевеленко Т.,  Горобець А. та інші.

Керівник практики зі спеціальності О.М. Дутко підвела  підсумки роботи студентів на практиці, разом зі студентами було обговорено труднощі, які виникали під час проходження практики, вислухано пропозиції щодо вдосконалення програми проходження практики.

Related Post

Щорічний конкурс «Молодий вчений року-2023»Щорічний конкурс «Молодий вчений року-2023»

Шановні аспіранти та наукові керівники! З метою визнання досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України (далі – РМУ при МОН)

До уваги учасників освітнього процесу!!!До уваги учасників освітнього процесу!!!

З огляду на введення воєнного стану в Україні всі види навчальних занять та практик для здобувачів вищої освіти “бакалавр”, “магістр” та “доктор філософії денної та заочної форми навчання ПРИПИНЕНО НА

Обговорення проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки» зі здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.Обговорення проєкту освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки» зі здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

25 січня 2024 р. на кафедрі педагогіки та менеджменту освіти відбулась зустріч гаранта освітньо-наукової програми Освітні, педагогічні науки третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки галузі