вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Освітньо-професійна програма «Доктор філософії» (переваги, недоліки, рекомендації)

Освітньо-професійна програма «Доктор філософії» (переваги, недоліки, рекомендації)

11 листопада 2022 р. на зустрічі з аспірантами, стейколдерами та викладачами (платформа GoogleMeet) відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Доктор філософії» з галузі освіти зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.

На обговоренні піднімалися наступні питання:

– перелік вибіркових дисциплін було запропоновано оновити та ввести наступну дисципліну: «Творча майстерня викладача закладу освіти» (доцент В.В. Федорчук);

– замінити «Сучасні інформаційні технології» на «Інформаційні технології в освіті та науці» (ст. викладач О.М. Дутко); «Актуальні проблеми освіти» на «Інноваційна освітня діяльність).

Здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня та стейкхолдери підтримали дану пропозицію та зазначили, що спрямованість освітніх компонентів ОП на підготовку фахівців забезпечує здатність ідентифікувати та розв’язувати складні задачі і проблеми у сфері вищої освіти.

Проєкт оновленої освітньої програми «Доктор філософії» оприлюднено на офіційному вебсайті кафедри педагогіки та управління навчальним закладом для публічного обговорення.

Related Post

23 листопада 2020 р. відбувся передзахист дипломних робіт магістрантів 2-го курсу спеціальності 073 Менеджмент23 листопада 2020 р. відбувся передзахист дипломних робіт магістрантів 2-го курсу спеціальності 073 Менеджмент

Відбувся попередній захист дипломних робіт (073 “Менеджмент, заочна форма навчання) 23 листопада 2020 р. відбувся передзахист дипломних робіт магістрантів 2-го курсу спеціальності 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування.

Зустріч з гарантомЗустріч з гарантом

Зустріч гаранта та проєктної групи освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування зі здобувачами освіти та науково-педагогічними

Привітання з успішним захистом магістерських робітПривітання з успішним захистом магістерських робіт

22, 23 грудня 2021 року на кафедрі педагогіки та управління навчальним закладом відбувались захисти магістерських робіт денної та заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом».