вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Кафедра педагогіки та менеджменту освіти запрошує до навчання за освітньо-професійною програмою «УПРАВЛІННЯ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ»

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти запрошує до навчання за освітньо-професійною програмою «УПРАВЛІННЯ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ»

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти запрошує до навчання за освітньо-професійною програмою «УПРАВЛІННЯ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ» зі спеціальності 073 Менеджмент денної та заочної форм здобуття вищої освіти.

Якщо Ви прагнете стати кваліфікованим керівником закладу освіти, бажаєте професійно сформувати управлінський та педагогічний досвід роботи під керівництвом провідних вітчизняних фахівців, обирайте цікаве та активне навчання у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

За довідками звертатися:

  • Приймальна комісія К-ПНУ: e-mail: pk_kpnu@kpnu.edu.ua, тел. (093) 025 10 04, (098) 223 72 87, (03849) 3-06-01
  • Кафедра педагогіки та менеджменту освіти, e-mail: kaf_pedagog@kpnu.edu.ua
  • Бесарабчук Геннадій Володимирович, завідувач, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, гарант освітньо-професійної програми, тел. (067) 332 48 28
  • Федорчук Вікторія Вікторівна, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент, тел. (098) 379 23 07

Related Post

Опитування від МОН України щодо неформального/інформального навчанняОпитування від МОН України щодо неформального/інформального навчання

З метою підтримки освітньої і наукової діяльності закладів вищої та фахової передвищої освіти України, особливо в період воєнного стану, Міністерством освіти і науки України ведеться активна робота з міжнародними партнерами:

Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня “магістр”Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня “магістр”

23 листопада 2023 р. о 15.00 у 421 аудиторії буде проведено засідання кафедри педагогіки та менеджменту освіти, на якому  у змішаному форматі відбудеться попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти