вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти НОВИНИ Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження професора кафедри Кучинську Ірину Олексіївну!

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження професора кафедри Кучинську Ірину Олексіївну!

Вельмишановна Ірина Олексіївна! Бажаємо з душевною радістю, великим натхненням, любов’ю і надією продовжувати свій професійний шлях, втілювати в реальність всі життєві і професійні плани і дарувати усій академічній спільноті, здобувачам вищої освіти, рідним і близьким свій невичерпний позитив, унікальний талант і мудрість! Бажаємо Вам насиченого цікавими подіями мирного і щасливого життя, міцного здоров’я, нескінченного запасу життєвої енергії і сил під мирним небом в Незалежній Україні!

Related Post

Школа Професійного Розвитку Викладачів Кам’янець-Подільського Національного Університету Імені Івана ОгієнкаШкола Професійного Розвитку Викладачів Кам’янець-Подільського Національного Університету Імені Івана Огієнка

Сучасні педагогічні, управлінські підходи й психологічні закономірності науково-педагогічної діяльності викладача на заняттях проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка» Упродовж травня 2023 р. у межах проєкту «Школа професійного розвитку викладачів

ГОСТЬОВІ ЛЕКЦІЇГОСТЬОВІ ЛЕКЦІЇ

Кафедра педагогіки та управління начальним закладом запрошує всіх охочих долучитися до гостьових лекцій: – «Національно-патріотичне та військове виховання особистості та його значення в сучасних реаліях» начальника кафедри психології, педагогіки та

«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»«Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність»

  У лютому 2023 р. зі студентами Навчально-наукового інституту української філології та журналістики була проведена бесіда на тему: «Академічна доброчесність: проблеми реалізації і відповідальність».