вул. Огiєнкa, 61 4 поверх, кім. 422 м. Кам’янець-Подільський Хмельницька обл.

Пн-Чт з 08:30-17:30, Пт: з 08:30-15:00

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти Виховна робота,НОВИНИ Захист навчальної практики з педагогіки

Захист навчальної практики з педагогіки

27 березня 2024 року на кафедрі педагогіки та менеджменту освіти відбувся захист навчальної практики з педагогіки здобувачами вищої освіти 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література) за освітніми програмами Середня освіта (Українська мова і література) та Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова). Практика проходила на базі Кам’янець-Подільського ліцею номер 15 та номер 16. У ході обговорення здобувачі освіти проаналізували свою готовність до професійної діяльності, було сформовано відповідні пропозиції та рекомендації щодо удосконалення змісту практичної підготовки, успішно захистили звіти про практику та отримали залік.

 

Related Post

Привітання з успішним захистом магістерських робітПривітання з успішним захистом магістерських робіт

22, 23 грудня 2021 року на кафедрі педагогіки та управління навчальним закладом відбувались захисти магістерських робіт денної та заочної форм навчання спеціальності 073 Менеджмент за освітньо-професійною програмою «Управління навчальним закладом».

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження старшого викладача кафедри Дутко Олену Миколаївну!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження старшого викладача кафедри Дутко Олену Миколаївну!

Шановна Олена Миколаївна, прийміть наші вітання із Днем народження! Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, енергійності, легкого досягнення професійних та особистих задумів, миру у серці та країні, відповідальних,

Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження завідувача, доцента кафедри Геннадія БЕСАРАБЧУКА!Колектив кафедри педагогіки та менеджменту освіти щиро вітає з Днем народження завідувача, доцента кафедри Геннадія БЕСАРАБЧУКА!

Шановний Геннадій Володимирович, прийміть наші вітання із Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та натхнення, реалізації задумів та планів, професійних досягнень під мирним небом незалежної України та